Deschidere cont bancar în România

În era digitalizării, dacă suntem pe deplin informați, unele lucruri pot fi rezolvate în câteva clickuri. În zece minute poți bea o cafea, ieși la o plimbare, citi câteva pagini sau… deschide un cont bancar în România. Acum poți face acest lucru în orice sucursală sau online de oriunde, chiar și din străinătate, în doar câteva minute, iar cardul de debit îl vei primi la adresa indicată, în cel mai scurt timp.

Băncile Banca Transilvania, BRD – Groupe Societe Generale, Banca Comercială Română, ING Romania și Revolut îți oferă și aplicația de Mobile Banking, care dispune de funcționalități avansate disponibile în prezent pe piața din România. Prin intermediul acestora, poți adăuga conturile de la alte bănci și instituții financiare, verifica soldurile, istoricul tranzacțiilor și iniția plăți.

Contul curent poate fi folosit atât pentru păstrarea banilor, cât și pentru efectuarea de plăți, încasări, transferuri bancare și schimburi valutare. În funcție de necesitățile pe care le ai, poți deschide conturi în următoarele valute: RON, MDL, EUR și USD. Sumele depuse în cont beneficiază de dobândă la vedere, nu au un termen prestabilit, iar accesul la acestea se face fără restricții.

Detalii cont curent:
Cu ajutorul unui cont curent deschis la una din băncile menționate mai sus te vei bucura de tranzacții rapide și de ofertele speciale dedicate indiferent că vrei să accesezi un card în care să-ți încasezi salariul sau pensia, să economisești sau să beneficiezi de serviciul internet banking.

În plus, dacă tranzacționezi frecvent din conturile Patria poți alege un pachet de cont curent care să-ți aducă reduceri speciale pentru comisioanele aferente plăților efectuate.

Avantajele deschiderii unui cont în România:

  • Ai acces către toate produsele și serviciile băncilor partenere;
  • Îți poți încasa veniturile în fiecare lună (salariu, pensie, alocație, bursă etc.);
  • Poți face diverse operațiuni: ordine de plată, retrageri și depuneri de numerar, plăți de utilități;
  • Poți atașa un card de debit.

Cât te costă?
Pentru mai multe detalii privind taxele și comisioanele băncii consultă web site-urile acestora.

Documente necesare:

  • Cartea de identitate.

Condiții speciale:
Pentru persoanele care nu au atins majoratul (minorii până la 14 ani) şi persoanele cu capacitate de exerciţiu limitată, deschiderea conturilor şi gestionarea acestora se efectuează de către părinţi sau reprezentanţii legali, în condiţiile prevăzute de lege. Dacă în schimb contul se deschide de către o persoană împuternicită, este necesar să fie prezentată copia actului de identitate autentificată notarial, a persoanei pe numele căreia se deschide contul, copia actului său de identitate, precum şi procura.

Băncile partenere, mereu aproape de nevoile tale.

Dacă ești interesat de tot ce ai citit, nu ezita să ne apelezi.

edocumentare.md – Nume în care poți avea încredere!

În caz că apar întrebări sau doriți o consultație cu referire la procesul de obținere a cetățeniei române și perfectării actelor românești, nu ezitați să ne scrieți, iar noi vă vom consulta GRATUIT.

Date de contact:
GSM: +373 79 126 126 (Call Center, Telegram, WhatsApp) sau  scrieți-ne datele dumneavoastră în formularul de mai jos și noi vă vom apela în scurt timp.

Consultare prin telefon

    Sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personale.