Programare acte românești

Se spune că într-o singură zi oamenii iau circa 35.000 de decizii. Unele mai importante, altele neînsemnate, însă toate aduc cu sine anumite urmări. Ce-ar fi să iei chiar azi una dintre deciziile care ți-ar putea schimba viața, oferindu-ți mai multe perspective și oportunități? Este timpul să redobândești cetățenia română, iar odată cu aceasta să beneficiezi de toate avantajele unui cetățean UE.

Pentru aceasta este necesară doar o programare, ce presupune stabilirea online a unei zile și ore fixe, la care solicitantul se poate deplasa la instituția abilitată, pentru a înregistra o cerere privind perfectarea actelor românești.

Important! Este obligatorie programarea online pentru a beneficia de următoarele servicii acordate de către autoritățile publice ale României:

 • Programarea pentru depunerea dosarului de redobândire a cetățeniei române la sediile Autorității Naționale pentru Cetățenie din București, Iași, Suceava și Galați. Programările propriu-zise se fac pe site-ul oficial al instituției: just.ro.
 • Programarea pentru depunerea dosarului de redobândire a cetățeniei române la Consulatul General al României la Bălți, Ungheni, Chișinău, Cahul și din străinătate.
 • Programarea pentru depunerea jurământului de credință la Consulatul General al României la Bălți, Ungheni, Chișinău, Cahul și din străinătate.
 • Programarea pentru depunerea cererii pentru transcrierea actelor de stare civilă la Consulatul General al României la Bălți, Ungheni, Chișinău, Cahul și din străinătate.
 • Programarea pentru perfectarea pașaportului la Consulatul General al României la Bălți, Chișinău, Cahul și din străinătate.
 • Programarea pentru înregistrarea nașterii nou-născutului la Consulatul General al României la Bălți, Ungheni, Chișinău, Cahul și din străinătate.
 • Programare pentru perfectare procură/declarație la Consulatele României din Republica Moldova și din străinătate.
 • Programarea pentru transcrierea actelor de stare civilă în cadrul primăriei mun. București.

Secţia consulară a Ambasadei României la Chişinău are competenţă în următoarele raioane și municipii: Municipiul Chişinău; Raionul Anenii Noi; Raionul Călărași; Raionul Căușeni; Raionul Criuleni; Raionul Dubăsari; Raionul Hîncești; Raionul Ialoveni; Raionul Nisporeni; Raionul Orhei; Raionul Ștefan Vodă; Raionul Strășeni; Raionul Transnistria.

Consulatul General al României la Bălţi are competenţă în următoarele raioane și municipii:
Municipiul Bălţi; Raionul Briceni; Raionul Camenca; Raionul Donduşeni; Raionul Drochia; Raionul Edineţ; Raionul Făleşti; Raionul Floreşti; Raionul Glodeni; Raionul Ocniţa; Raionul Rezina; Raionul Rîbniţa; Raionul Rîşcani; Raionul Sîngerei; Raionul Şoldăneşti; Raionul Soroca; Raionul Teleneşti; Raionul Ungheni.

Consulatul General al României la Cahul are competenţă în raioanele:Raionul Basarabeasca; Raionul Cantemir; Raionul Cahul; Raionul Cimişlia; Raionul Leova; Raionul Taraclia; Raionul Unitatea Teritoriala Autonomă Găgăuzia.

Toate programările pentru serviciile Consulatului General al României se fac pe site-ul www.econsulat.ro. Deși pare simplă, această procedură te costă mult timp și nu mulți reușesc să o ducă până la capăt. Pentru a o putea efectua, este necesar să vă înregistrați pe site și să urmații anumiți pași sau… să salvați timp și nervi, apelând din start la edocumentare.ro

De ce să obții pașaport românesc cu echipa edocumentare.md? 

 • Serviciile noastre sunt sigure și legale – fapt garantat printr-un contract de prestare de servicii;
 • Toate cheltuielile cu noi sunt justificate și legale, pentru că emitem factura fiscală ce poate fi verificată la Serviciul Fiscal de Stat de pe lângă Ministerul Finanțelor al Republicii Moldova pentru orice serviciu solicitat;
 • Ai parte de asistență la depunerea actelor, precum și transport tur-retur la destinația necesară;
 • Obții confirmarea programării direct pe emailul tău.

edocumentare.md – Nume în care poți avea încredere!

În caz că apar întrebări sau doriți o consultație cu referire la procesul de obținere a cetățeniei române și perfectării actelor românești, nu ezitați să ne scrieți, iar noi vă vom consulta GRATUIT.

Date de contact:
GSM: +373 79 126 126 (Call Center, Telegram, WhatsApp) sau  scrieți-ne datele dumneavoastră în formularul de mai jos și noi vă vom apela în scurt timp.

Consultare prin telefon

  Sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personale.