Сâștigă un sejur la mare pentru doi în Egipt, Hurghada!

Vești bune pentru cei care nu au reușit încă să meargă în vacanță sau doresc să mai simtă încă o dată briza mării în luna septembrie 2022, pot câștiga un sejur la mare pentru două persoane în Egipt, Hurghada!

Pentru a beneficia de ofertă, urmați niște pași simpli, până pe 31.08.2022:

  • Devino clientul nostru în perioada de 01.03.2022-31.08.2022 și lasă grijile procesului de redobândire a cetățeniei sau perfectarea oricărui tip de document românesc pe seama noastră!
  • Înregistrează seria și numărul facturii fiscale, emise și achitate (3 litere și 9 cifre) în formularul primit la semnarea contractului de prestare servicii de către EDOCUMENTARE SRL și ești înscris automat la tombolă.

Prin participarea la promoție, fiecare participant își dă astfel consimțământul său voluntar către Organizator pentru colectarea, stocarea și prelucrarea datelor personale furnizate, și anume: nume, prenume; telefon de contact; adresa de e-mail; copii ale documentelor care dovedesc identitatea Participantului; date despre seriei și numărul facturii fiscale pentru serviciile prestate de compania EDOCUMENTARE SRL.

La sfârșitul perioadei promoționale, va fi selectat 1 norocos care care va primi un voucher turistic în sumă de 1100 de euro la mare, pentru două persoane în Egipt, Hurghada!

Condițiile de călătorie, care vor fi asigurate de către certificat: Bilet de avion tur-retur Chișinău – Hurghada – Chișinău; Transfer de grup aeroport – hotel – aeroport; Cazarea pentru 7 nopți și 8 zile; Masa conform pensiunii (AI – sistemul All Inclusive); Asigurarea medicală.

Câștigătorul alege hotelul și datele de călătorie la propria sa discreție și are posibilitatea de a efectua o plată suplimentară dacă costul turului selectat depășește valoarea nominală  certificatului oferit. Însă, dacă Câștigătorul, alege o călătorie cu suma mai mică decât valoarea nominală a certificatului, diferența nu va fi recompensată Câștigătorului.

Mai multe detalii despre promoție pot fi găsite în regulament.