Servicii transport

Un drum lung și obositor se poate transforma într-o călătorie plăcută, dacă pe lângă bilet, mai primești la pachet confort, ospitalitate și șoferi amabili.

Știm cât de prețios este fiecare minut în ziua de azi, de aceea, fie că ai programat peste hotare o întrevedere, surpriză romantică, întâlnire de afaceri sau vizită, planificarea călătoriei nu trebuie să îți răpească din timp.

Echipa noastră va gestiona întregul proces, dispunând de tehnicieni, șoferi calificați, manageri și chiar dispeceri. Indiferent de solicitarea dumneavoastră, oferim asistență individuală în completarea tuturor procedurilor de rutină rapid și eficient.

Curse organizate cu însoțitor:

  • Serviciul de Pașapoarte București – Park Lake;
  • Poliția Municipiului București, Secția 23;
  • Primăria Sectorului nr. 1, 3 al Municipiului București;
  • Autoritatea Națională pentru Cetățenie București;
  • Aeroportul Internațional București Henri Coandă;
  • Autogara Filaret București.

Istoria companiei partenere:
GAL Trans (Galiz-SV SRL) este o companie fondată în anul 1992, ce a crescut în timp, modernizându-se constant și devenind tot mai eficientă. Confort, rapiditate și punctualitate sunt cuvintele-cheie ce o carcterizează.

Autocarele companiei fac legătura dintre Republica Moldova, România și Federația Rusă. Destinații precum București, Aeroport Otopeni, Brașov, Cluj Napoca, Iași, Timișoara, Târgu Mureș, Constanța, Odessa, Kiev, Lvov, Moscova și alte orașe importante sunt mai aproape ca oricând prin intermediul GAL Trans. Peste 3 milioane de pasageri au călătorit până acum prin intermediul companiei, iar experiența lor pozitivă este „combustibilul” cel mai de preț pentru cei de la GAL Trans.

Cu GAL Trans, călătoriile devin mai plăcute, și mai puțin stresante, pentru că, indiferent de destinația aleasă, călătorești în cele mai bune condiții, cu Wi-Fi la bord, spațiu mare pentru picioare și prize.

Biletele pot fi cumpărate online pe www.galtrans.md.

Notă importantă: Clienții comapaniei noastre nu necesită să-și procure individual bilete pentru a merge în România cu scopul perfectării actelor românești. De acest lucru se va ocupa personal managerul care v-a deservit.

Costul cursei Chișinău – București tur-retur este 1000 de lei. Acest preț include pentru fiecare pasager EDOCUMENTARE SRL și câte un croissant, o sticlă de apă, dar și o pauză de masă „Din partea casei”.

Abordarea individuală și tendința de a găsi cea mai eficientă soluție pentru fiecare client, reprezintă prioritatea noastră. Indiferent unde alegi să mergi: spre aeroport, la o întâlnire romantică, o deplasare în scop diplomatic sau chiar la mare, noi suntem partenerul tău de încredere, punând la dispoziție un șofer punctual, mașină sigură și multă bună dispoziție.

edocumentare.md – Nume în care poți avea încredere!

În caz că apar întrebări sau doriți o consultație cu referire la procesul de obținere a cetățeniei române și perfectării actelor românești, nu ezitați să ne scrieți, iar noi vă vom consulta GRATUIT.

Date de contact:
GSM: +373 79 126 126 (Call Center, Telegram, WhatsApp) sau scrieți-ne datele dumneavoastră în formularul de mai jos și noi vă vom apela în scurt timp.

Consultare prin telefon

    Sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personale.